Skapande studio i Sollentuna.

Måla, teckna, Minecraft.

SKAPANDE STUDIOS

Vision

Ha roligt med vänner

Verksamhet

Sjöberg

Plats

Sollentuna

Vi arbetar kreativt med naturen som utgångspunkt. Vi är utomhus för att samla inspiration och material till kreativt skapande i våra studios.

Vill du lära dig eller har du redan kunskap i digitalt skapande och vill måla på Ipads? Det finns det fler som gör hos oss. Gillar du Minecraft? Mindme Studios har egna servrar som man får tillgång till. Vi använder dem bland annat till att testa nya idéer, träna samarbete, lära sig nya saker om exempelvis hållbar utveckling, jorden och maten eller odling.

Tycker du om att måla och teckna? Hos oss är processen viktigast vilket innebär att det finns möjlighet att prova på olika material och utveckla sitt skapande. Vi lovar att du får testa på olika saker inom området och vara en del av en positiv gemenskap. Vi har roligt tillsammans.

Hör gärna av er om ni har ytterligare frågor så ska vi hjälpa er.

Bilder