Var med och upplev den våren med Mindme Studios.

daglig verksamhet &  korttidsvistelse

VÅR

Vision

Uppleva årstider för känslan och rytmen av tid.

Verksamhet

Berga gård, Sollentuna

Plats

Danderyd och Sollentuna

Våren är en speciell tid på Mindme. Det börjar bli skönt att vara utomhus på dagarna. Vår stadsträdgård och odlingar har sol från förmiddag till sena eftermiddagen. Dagligen upptäcker vi något nytt som förändras, växer och lever upp.

Det är alltid mycket att göra för den som vill. Vi är ute i alla väder, även om det kan bli kortare stunder vissa dagar. När morgonsolen tittar fram under våra dagliga promenader i naturreservatet runt sjön är det något man kommer ihåg resten av året. Våra korttidsgrupper börjar nu vara alltmer utomhus för att använda trädgården som rum att vara i.

Bilder