Stadsträdgårdar och odling på Berga gård i Danderyd.

ODLING OCH FLORISTSTUDIO

Vision

Roligt & återhämtning

Verksamhet

Berga gård, Berga backe, Sollentuna

Plats

Danderyd och Sollentuna

Här skapar vi med växter, blommor och träd. Trädgården bidrar till återhämtning och medvetenhet om jordens resurser. Du får möjlighet att arbeta antingen i våra stadsträdgårdar eller på Berga gård i Danderyd.

När du börjar hos oss behöver du inte ha någon kunskap om odling. Du kommer lära dig i din egen takt. Du kommer få lära dig om odling inomhus och utomhus i både mindre skala men även i lite större skala på Berga gård. Vi har en jordfabrik i miniatyrformat som bidrar till ett för naturen hållbart kretslopp.

Vi vill att du ska utvecklas och uppleva en meningsfull vardag där du medverkar i odling av blommor och grönsaker i olika former. Alla hjälper till och arbetar med olika saker i en uppsatt och struktur.

Inför säsongen 2022 planterar vi bland annat kronärtskocka, luktärtor, solrosor, solhattar, blåklint, rosenskära, bolltistlar, dahlior och liljor.

Om ni är intresserade av digital grafik finns möjlighet att använda Photoshop för redigering av bilder från våra odlingar. Vi använder även Minecraft där vi byggt upp våra odlingar på våra egna servrar.

Kontakta oss gärna för mer information.

Bilder från våra odlingar