sollentuna

Sjöberg, Sollentuna

Daglig verksamhet

Sollentuna

Sollentuna

Daglig verksamhet

På Mindme Studios är vi utomhus i naturen och i våra egna floriststudios samt skapande studios. Vi har en närliggande odling. För dig som vill arbeta digitalt har vi en datastudio. Till det finns möjlighet att vara med på trevliga promenader vid Edsviken och i skogen.

Det vi hittar i naturen tar vi tillvara i vårt skapande. Vi gör exempelvis äppelmos, blåbärssylt, ringblomssalva och örtsalter.

Du har möjlighet att använda Minecraft för att utveckla din kreativitet. Minecraft är ett av världens mest populära dataspel. Det kan användas till många olika saker, exempelvis har myndigheten Sveriges geologiska undersökning som arbetar med frågor som rör berg, jord och grundvatten tagit fram ett mod till Minecraft för att öka förståelsen för den geologiska betydelsen i samhället.

Här finner du ett anpassat, varierat arbete med en möjlighet att träffa andra i samma ålder för att umgås. Verksamheten i Sollentuna bygger på sysselsättning och stimulans. Målet är ökad självkänsla, självständighet och personlig utveckling. Vi har alla olika förutsättningar och du är med och bidrar utifrån dina möjligheter. Vår uppfattning är att alla ska kunna må bra och vi tror på digitalt skapande i kombination med trädgård. Roligt och tryggt.

Vi finns i en kontorslokal som är i huvudsak rumsindelad med en stor gemensamhetsyta. Det möjliggör enskilda arbetsrum samt rum med delade arbetsplatser. Lokalen är ca 400 kvm där vi har 30 platser daglig verksamhet.

Verksamheten är centralt belägen i närheten av villaområde, andra kontor, natur och Edsvikens vatten. Busshållplats finns tillgängligt inom ca 50 meter. Med bussen kan man exempelvis åka till Mörby Centrum T-banestation, Sollentuna pendeltågstation eller Täby Centrum.

När du börjar hos oss får du en mentor som arbetar tillsammans med dig. Ni upprättar en plan och ett schema där det framgår vad du kommer att göra på Mindme Studios. Du får stöd i att introduceras till andra deltagare. Ni träffas sedan regelbundet för uppföljning. Du ska känna dig trygg.

Det är väl självklart men vi förtydligar att vi arbetar alltid med lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. Vår verksamhet passar dig som vill ha lugnt och tryggt.

Boka gärna ett besök så får du möjlighet att träffa oss, se verksamheten och vilka vi är. Vi har även möjlighet att genomföra digitala besök.

Välkommen till oss på Mindme Studios.

08:00-16:30

Daglig verksamhet

Åldersgrupp: yrkesverksam ålder.

Bilder