Danderyd

Berga gård, Danderyd

Daglig verksamhet

Danderyd

Berga gård

Daglig verksamhet

Vi bedriver verksamhet på Berga gård i Danderyd. Här finns möjlighet till arbetsinriktat innehåll inom trädgård, odling och natur.

Verksamheten har ett årstidsanpassat innehåll. Vi arbetar i projektform för ett tydligt start och slut på uppgifter. Samtidigt följer vi årstiderna för en naturlig kontinuitet i vår vardag som gör att vi känner igen oss. Vi har extern samverkan med lokala föreningar, företag och organisationer. Du som önskar extern arbetsträning har möjlighet att förbereda dig på gården genom att öva olika moment.

Målsättningen är att förbättra självförtroende, ha roligt, känna trygghet, minska oron för framtiden och våga ta plats i samhället inför en eventuell anställning på den reguljära arbetsmarknaden eller fortsätta vid vår dagliga verksamhet. Det finns även möjlighet att få hjälp med att upprätta rutiner för återhämtning och förebyggande fysisk och psykisk hälsa.

Det är väl självklart men vi förtydligar att vi arbetar med lågaffektivt bemötande och tydliggörande pedagogik. Verksamheten passar bra för dig som vill ha en lugn och trygg plats. Här är det en stor fördel att kunna vara varje dag eftersom arbetet bygger på kontinuitet.

När du börjar hos oss får du en mentor som arbetar tillsammans med dig. Ni upprättar en plan och ett schema där det framgår vad du kommer att göra på Mindme. Du får stöd i att introduceras till andra deltagare. Ni träffas sedan regelbundet för uppföljning. Du ska känna dig trygg.

Välkommen till oss på Mindme Studios.

08:00-16:30

Daglig verksamhet

Åldersgrupp: yrkesverksam ålder.

Bilder