Mindme söker kreativa och engagerade medarbetare som tycker om trädgård, roliga och ansvarstagande fritidsledare och ser omvårdnad som naturligt.

Mindme hjälper personer med autism eller intellektuell funktionsnedsättning att få en arbetsinriktad dag och rolig fritid med hjälp av trädgård, odling och digitala media.

Du kommer till ett framgångsrikt företag som bland annat vunnit uppdragsgivares kvalitetspris. Därtill har vi alltid mycket höga omdömen från våra deltagare och medarbetare. Vi ska hela tiden bli bättre och komma framåt.

Vem vill vi anställa?

Vi söker dig som vill göra Mindme bättre här och nu, inte sitter still och väntar på bättre tider eller att det är någon annans ansvar. Vi på Mindme har ett gemensamt ansvar för att vi levererar hög kvalitet till våra deltagare och uppdragsgivare.

Vår företagskultur genomsyras av stark laganda, engagemang och prestigelöshet. De flesta av våra medarbetare som kommer till Mindme stannar i många år. Vi hjälper varandra att utvecklas och göra positiv skillnad för våra deltagare.

Mindme erbjuder en dynamisk miljö för engagerade medarbetare som vill befinna sig där förändringar sker. Vi har internutbildning där vi utvecklar dig i social dokumentation, genomförandeplaner, regler om tystnadsplikt och om olika funktionsnedsättningar mm. Du är en person som tycker om att sätta dig in i människors svårigheter, dock inte fastnar i svårigheterna utan istället ser möjligheter.

Vad kommer du att göra på Mindme?

  • Hjälpa våra deltagare att utveckla sina färdigheter inom trädgård, odling och digitalt.
  • Använda naturen som material.
  • Fokusera på kreativt arbete.
  • Vara en god stödperson dvs förebild till ett antal deltagare.
  • Skapa idéer som andra vill ta del av.
  • Om du önskar (inget krav) berätta för resten av världen vad vi gör så har vi en Youtube studio.
  • Skapa nytt innehåll och följa befintliga guidelines.

Anställningen är en provanställning 6 månader som vi hoppas övergår i en tillsvidare anställning.

Skicka in ansökan med bilder på vad du tycker om i en trädgård eller länk till ditt Instagram eller Pinterest konto.

info@mindmestudios.se

Skriv ”Mindme Trädgård” i ämnesraden i mailet.