Grödor i plasthållare som görs redo för att odlas

About the author : MindmeF

2022

Sjöberg, Sollentuna

2022

Mindme Sollentuna

2021 öppnade vi ytterligare en daglig verksamhet och korttidsvistelse. Mindme studios har en digital inriktning med allt från foto och film till Minecraft. Den andra delen är trädgård.

Vår verksamhet i Sollentuna finns i Sjöberg. Bussen stannar ca 50 meter från entrén. Här finns som redan nämnts, både daglig verksamhet och korttidsvistelse dvs arbete och fritid. Verksamheten har både en studio för digital media och en del som arbetar med trädgård. Här berättar vi om den del som sysslar med trädgård.

Inomhusodling

En del av lokalen innehåller vår inomhusodling. Den används till förodling men även under årets mörkare period. Vi odlar exempelvis ärtskott, kryddväxter, tomater och gurka.

Stadsträdgård

Vi odlar främst sommarblommor, har en kryddträdgård och det vi själva önskar till vår verksamhet. Vi vill bidra till fler humlor, bin och fjärilar för att få ännu fler blommor, frukter och grönsaker i våra trädgårdar.

Här finns möjlighet att gräva, snickra insektshotell, plantera, vattna, rensa och städa. Det finns med andra ord möjlighet att prova på en mängd olika saker.