Minecraft byggnad Berga backe

About the author : MindmeF

2022 – 2023

Digital studio

2023

Mindme studios

Vi arbetar med odling, digitalt innehåll och skapande. På våra egna Minecraftservrar utvecklas kreativt tänkande och samarbete.

Under 2023 har vi arbetat med odling och skapande. Vi har även våra Minecraftservrar där vi har olika byggprojekt pågående. Flera deltagare är nybörjare men det finns även avancerade användare. Vi bygger vidare under 2023 med fokus på hållbarhet, gröna städer, biologisk mångfald och odling. Vi bygger alltid inför årets alla högtider som ett sätt att fira tillsammans.

Digitala medier

Mindme publicerar även mycket bilder från vår verksamhet på Instagramkontot Mindme Studios. Det betyder att vi fotograferar, gör Reels och annat digitalt innehåll för att berätta om vad vi gör och inspirera andra.

Följ oss gärna för att hålla dig uppdaterad på vad vi gör.

Digitalt och naturen

Hur hänger det här ihop? Det är många gånger samma deltagare som vill vara med i båda delarna. Naturen är fantastisk utevistelse i kombination med våra studios där man får arbeta kreativt med blommor, digitala verktyg och måla.

Bonus: motion, skapande och massor med kul.