2022

Digital studio

2022

Mindme studios

Vi arbetar med foto, film och redigering. På våra egna Minecraftservrar utvecklas kreativt tänkande och samarbete.

Hos oss får du arbeta med foto, film och redigering. Vi har även våra Minecraftservrar där vi har olika byggprojekt pågående. Flera deltagare är nybörjare men det finns även de som vill få en rejäl utmaning. De bygger för närvarande ett slott av miljontals block.

Digitala medier

Under slutet av 2021 startade vi vår Youtube kanal Mindme Studios. Där kan du ta del av olika instruktionsfilmer i Minecraft. Vi publicerar även mycket bilder från vår verksamhet på Instagramkontot Mindme Studios. Följ oss gärna för att hålla dig uppdaterad på vad vi gör.

Foto, film och trädgård=?

Hur hänger det här ihop? Det är många gånger samma deltagare som vill vara med i båda delarna. Trädgården är fantastisk utevistelse i kombination med våra studios där man får arbeta kreativt med olika digitala verktyg.

På vår korttidsvistelse finns möjlighet att prova på rörelse och dans. Vi utforskar och utvecklar rörelser till musik som sedan utmynnar i en dansföreställning i augusti 2022 på Berga Gård. Bonus: motion, skapande och massor med kul.